Hirdetés

kosarfonas.lap.hu / Fonott kosarak, tárgyak képgalériája

Fonott kosarak, tárgyak képgalériája

Fonott használati tárgyak

Tiszafüred

Legyen szó bevásárló kosárról, piknikkosárról, csemegekosárról, florentin kosárról - és még sorolhatnánk -, nálunk mindenféle típusú fonott kosarat be tudsz szerezni, amire csak otthonodban szükség lehet. Folyamatosan bővülő kosár választékunkban különböző anyagokból készült (rattan, vessző, vízililiom, peddignád, gyékény, fűz bambusz) ovális, szögletes és bélelt kosarak találhatóak.

Békés

Böröczki Ágnes munkái

Békés

Fon6 Tiszafüred

Fonottáruk

Különböző funkciójú kosarak

Kosárfonás a Mesterségek Ünnepén

Böröczki Ágnes képgalériája

Fűzfa alapanyagból fonott kosár és fonottbútor tárgyak találhatók az oldalon.

Galéria

Tárolni kell, de nem mindegy, hogy mit miben tárolunk, és ha lehet, legyen szép a tárolóedényünk is. Emlékszel a Robébi-s dobozra, a hetvenes évek végéről? Időtálló darabok voltak. Remekül elfért bennük a liszt, a panírmorzsa, a búzadara, vagy a pirospaprika, ki, mire fogta be. Anyám zsemlemorzsát tartott benne, nagymamáim pirospaprikát, édesapám, apósom és a férjem csavarokat. Ha jobban szétnézel, talán találsz egyet valahol Te is.

Most a tálaláshoz mutatunk be néhány egyszerű, mégis szép, és olcsón beszerezhető, illetve otthon is könnyen elkészíthető apróságot. Fontos, hogy terítéskor harmonizáljanak a teríték egyes részei egymással, valamint az étellel is. Ne tegyünk gyékényből fonott kenyereskosarat ráksalátához, és ne ragaszkodjunk a Herendi porcelánhoz, ha székelygulyást tálalunk. Már ha van otthon. Mármint Herendi.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fonott kosarak, tárgyak képgalériája
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés